Evenimente

Bursa Prof. univ. dr. Viorel Daghie
Vizită de lucru
Concurs
Concurs de idei

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice lansează concursul de idei cu privire la sprijinul pe care îl poate acorda facultatea, prin studenţii săi, unei activităţi civice.
Şcoala de vară
Protecţia şi drepturile refugiaţilor

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Reprezentanţa în România a Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi (UNHCR), organizează ediţia a III-a a şcolii de vară pe tema drepturilor omului, dreptului internaţional umanitar, dreptul refugiaţilor şi a relaţiilor internaţionale. Data limită pentru înscriere: 15.06.2015.
Proces simulat
Clauze abuzive în contractele de credit bancar

Evenimentul va vea loc vineri, 15 mai 2015 orele 1200 în Sala de procese simulate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice.
Coordonatori: Conf. univ. dr. Nora Daghie, lect. univ. dr. Dragoş Daghie.
Conferinta
Conferinta Internationala - Exploration, Education and Progress in the Third Millennium - 2015

În data de 8 mai 2015 va avea loc a 7-a ediţie a Conferinţei Internaţionale Exploration, Education and Progress in the Third Millennium - 2015. Conferinţa va avea drept scop o abordare interdisciplinară axată pe diferite teme din domeniile ştiinţelor socio-umane.
Sesiunea studenţească
Sesiunea studenţească Donaris 2015

In data de 8 mai 2015 va avea loc Sesiunea studenţească Donaris 2015. În cadrul sesiunii vor fi două secţiuni: Ştiinţe juridice şi Administraţie publică şi studii regionale. Termen limită pentru înregistrare: 15 apr 2015
Concurs
Concursul de eseuri studenţesti 2015

În data de 8 mai 2015 va avea loc Concursul de eseuri studenţeşti în domeniile ştiinţelor juridice şi administrative.Concursul reprezintă un forum în care studenţii obţin experienţă în pregătirea şi susţinerea unor proiecte, a argumentelor juridice la seminarii, precum şi un cadru de dezbatere a problemelor actuale juridice, administrative, economice şi sociale. Data limită de trimitere a lucrărilor: 1 mai 2015 .
Concurs
Concurs de opinii legale 2015

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice lansează Concursul de opinii legale în data de 8 mai 2014. Concursul se adresează studenţilor anilor III şi IV specializarea drept. Concursul constă într-o teză scrisă pe o temă la prima vedere, la una din disciplinele domeniului dreptului privat sau public. Termen dată limită înscriere: 1 mai 2015
Concurs
Concurs de procese simulate 2015

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice lansează Concursul de procese simulate în data de 8 mai 2014. Concursul se adresează studenţilor anilor III şi IV specializarea drept. Termen dată limită înscriere: 1 mai 2015.
Biblioteca in sediu nou
Prezentare SIE
Oportunităţi de angajare la SIE.

Serviciul de Informaţii Externe organizează în data de 9 decembrie 2014, orele 1800 în sala Aula Magna din cadrul Universităţii Dunărea de Jos, str. Domnească nr. 111, o prezentare a oportunităţilor de angajare oferite de instituţie.
Sunt aşteptaţi studenţii programelor de master, anii I şi II, cu rezultate universitare foarte bune, care îşi doresc o carieră deosebită.
Stagiu la Strasboug
Stagiu la Strasboug.

În perioada 11-14 noiembrie 2014, o delegaţie a Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, formată din studenţi şi cadre didactice de la ambele specializări ale facultăţii, Drept şi Administraţie publică s-a deplasat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului şi la sediul Parlamentului European de la Strasbourg unde acesta se reuneşte pentru şedinţele plenare.
Manifestare A.N.P.
Reintegrarea socială a foştilor deţinuţi, calea către o comunitate mai sigură.

Manifestare iniţiată de Penitenciarul Galaţi cu sprijinul Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice Galaţi.
Luni, 13 octombrie 2014 orele 945, la sediul FSJSP, Str. Domnească 111, sala Vintilă Dongoroz (et.2).
Admitere - Master
Concurs admitere Master - septembrie 2014

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice organizează concurs de admitere pentru următoarele programe de studii: Dreptul European al Afarerilor, Administraţie Publică şi Integrare Europeană şi Ştiinţe Penale şi criminalistică.
Curs facultativ
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)

În perioada 12-14 mai 2014, în Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice se va afla Prof. univ. dr. Nicolas GUILLET, Universitatea Le Havre, Franţa, care va susţine cursul "Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)".
Cursul se adresează în principal studenţilor înscrişi la modulul "Instituţii Europene", dar este deschis şi sunt invitaţi să participe toţi studenţii interesaţi.
Curs facultativ
Teritorii, mondializare şi guvernanţă în administraţia publică
În perioada 22 - 23 mai 2014, în Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice se va afla Prof. univ. dr. Claude BROUD, Universitatea Paris Est Creteil, Franţa, care va susţine cursul "Teritorii, mondializare şi guvernanţă în administraţia publică".
Cursul se adresează, în principal, studenţilor de la Administraţie publică, dar este deschis şi sunt invitaţi să participe toţi studenţii interesaţi.